logo praktijk moyo
 

 

telefoon06-57231456

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   websiteWebsite 


info  Lees verder op onze website.

 

De kracht van aanraken!

Je lichaam geeft aan hoe het met je is! Heb je last van je onderrug, je nek -schouders, onrust in je hoofd, hoofdpijn, piekeren of stress dan geeft je lichaam “pijn”signalen af om dit onder de aandacht te brengen. Vraag jij je ook wel eens af hoe het komt dat sommige klachten ontstaan of steeds terugkomen? Een lichamelijk klacht ontstaat niet zomaar vaak zit daar een diepere oorzaak achter. Massagetherapie richt zich op bewustwording, verkrijgen van inzichten en vermindering van de klachten.

Je lichaam spreekt de taal van de innerlijke mens. Alles wat je in je leven hebt meegemaakt is vastgelegd in de structuren die nu de vorm van jouw lichaam bepalen. Het is daardoor het complete levensboek van jouw mens-zijn tot nu toe.

In mijn praktijk begeleid ik mensen, jong en oud, die door spanning, chronische- en/of psychische overbelasting, lichamelijke klachten krijgen. Daarin combineer ik een mooie balans uit twee werelden; de oosterse en westerse geneeskunde.