logo-mpw 

 

  telefoon0495-55 19 21

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   websiteWebsite 


info  is aangesloten bij beroepsorganisatie ProVoet

 

Medisch Pedicurecentrum Weert is de primeur in Weert op het gebied van gespecialiseerde pedicurezorg. Wij beschikken over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Na een gedegen onderzoek naar de oorzaken van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld en wordt in overleg met u gewerkt naar een oplossing voor uw voetproblemen.
Ruim dertig jaar ervaring, uitstekende en vakbekwame technieken en professionele apparatuur zorgen vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling. Medisch Pedicurecentrum Weert werkt actief samen met de meeste (sport)podotherapeuten, praktijkondersteuners en huisartsen in Weert en omstreken.
Wij zijn werkzaam vanaf 3 locaties in Weert, te weten: 
het Gezondheidscentrum Weert aan de Maaseikerweg 45,
het Gezondheidshuys aan de Oudenakkerstraat 63 en
het Gezondheidscentrum Molenakker aan de Noordkade 2.

• Medisch Pedicurecentrum Weert staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Roermond onder nummer 213025732

• staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Pedicures onder nummer 2344

• heeft een AGB-zorgcode ivm eventuele vergoedingen door ziektekostenverzekeraars onder nummer 96001410

• is aangesloten bij beroepsorganisatie ProVoet

Medisch Pedicurecentrum Weert werkt uitsluitend volgens de Code van de Voetverzorging en houdt zich strikt aan de Richtlijnen voor Risicovoeten.