logo blisz beauty lifestyle


telefoon  06-41225565

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   websiteWebsite 


info  Lees verder op onze website

 

 

Beauty & Lifestyle

Wanneer je bij Blisz Beauty & Lifestyle binnen stapt, ervaar je een unieke combinatie van natuurcosmetica en ontspanning. Lidy Zegveld straalt een warme, gastvrije energie uit die haar klanten meteen op hun gemak stelt. Lidy staat er bekend om dat zij de tijd voor je neemt, waarbij jouw natuurlijke schoonheid en lichamelijke welbevinden wordt verbeterd. Door haar jarenlange ervaring, voortdurende scholing en het diverse aanbod van behandelingen komt jouw innerlijke welzijn in balans.

Bij Blisz Beauty & Lifestyle kun je genieten van zowel verzorgende als huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Er wordt gewerkt met de hoogwaardige natuurlijke cosmetica van Piroche Cosmétiques, gecombineerd met geavanceerde technologie voor huidverjonging. Verder kun je ook terecht de producten van Australian Bush Flowers met biologische bloesemremedies en de (h)eerlijke producten van Loveli.

Daarnaast zijn er uitgebreide lichaamsbehandelingen zoals de body drainage, ontspanningsmassages en intensieve, klachtgerichte massages. Zo kun je ook kiezen voor behandelingen met de Lymphodrainer, een apparaat dat cupping tot een nieuw niveau tilt. Het zorgt onder andere voor betere doorbloeding en lymfe circulatie, waardoor de losgemaakte afvalstoffen meteen worden afgevoerd. Je voelt je ontspannen, vitaal en ervaart hernieuwde energie.

Ben jij klaar om jouw innerlijke stralende zelf te ontdekken?