logo-hcc 
hanneke

Hanneke Hoens

Vitaliteit Coach

  telefoon06-1462 6789

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  websiteWebsite 


infoNaast mijn werk als coach geef ik les bij Sonnevelt Opleidingen.

Ik ben aangesloten bij de NOBCO, de beroepsorganisatie van coaches.

 

Soms lijk je vast te lopen in een probleem, situatie of relatie. Dat kan op het werk gebeuren of in je privé leven. Iedereen kent die perioden. Je bekende gedrag werkt niet meer, je vertrouwde strategieën lijken niets op te lossen. In deze situaties is persoonlijke begeleiding of individuele coaching een prachtig instrument om je patronen te doorzien.

Het doel van coaching is om mensen te begeleiden op het gebied van groei en ontwikkeling in het persoonlijke en professionele leven. In een coach/begeleidingstraject wordt gekeken naar mogelijkheden en belemmeringen evenals naar patronen in het eigen gedrag. Het is goed te weten dat gedrag wordt beïnvloed door normen, waarden, karakter, drijfveren, percepties en overtuigingen. Coaching richt zich dan ook in het bijzonder op deze onzichtbare mechanismen. De coach maakt je bewust van je gedrag en de effecten hiervan op anderen. En helpt je de oplossingen en antwoorden te ontdekken.

Inzicht in jezelf maakt je beter in staat jouw koers te varen, je kwaliteiten te benutten en nieuwe alternatieven voor je gedrag te creëren.

 

Let op: de praktijk is verhuisd naar Maaseikerweg 106, 6006 AC Weert